Jobba hos oss

solnedgång

Vad roligt att du är nyfiken på att bli kollega med oss! Som medarbetare i vår hemtjänst är du en viktig del i vårt team. Tillsammans arbetar vi för att utföra en god och trygg hemtjänst till våra kunder. Som medarbetare i hemtjänsten kommer du att utifrån upprättad genomförandeplan ge stöd åt vård kunder i deras hem med exempelvis personlig omvårdnad, omsorg och hushållssysslor.

När vi rekryterar till hemtjänsten vill vi att du är utbildad undersköterska och har körkort. Det är meriterande om du även har erfarenhet av äldreomsorg eller hemtjänst sedan tidigare. Vi lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet så som att du har en omtanke om våra äldre, är professionell i din yrkesroll samt har engagemang för dina arbetsuppgifter.

Vad kan vi erbjuda dig?
Trygghet är viktigt. Därför har vi kollektivavtal för alla våra anställda. Många av våra medarbetare trivs och har arbetat länge hos oss då personalomsättningen är låg. Vi försöker främja en kultur där vi tar tillvara på allas kompetens och lyssnar in varandra, då vi strävar efter att vara en lärande arbetsplats. För personalen ordnar vi kompetensutvecklande utbildningar inom områden som lyftteknik och hjärt- och lungräddning. Vi har ett tydligt kontaktmannaskap och kontinuitet gentemot våra kunder och våra hemtjänstgrupper har egna skyddsombud för att garantera din säkerhet på arbetsplatsen.

klicka här

Om du vill lämna en spontanansökan följer du också länken för ”lediga jobb” här ovan.